BETON NATURSTEIN KOMBI

Tinkamiausi pjauti betoną, porėtą betoną, betono plokštes, natūralų ir dirbtinį akmenį, akmens masės gaminius, klinkerį, glazūruotas keramines plyteles, keramiką, o taip pat ir gipso kartoną bei profiliuotas plokštes.

Betono gaminiams, natūraliam akmeniui, kietoms ir labai kietoms neabrazyvioms medžiagoms
Lygus pjovimo kraštas, ypač švarus pjūvis
Tinkamiausi pjauti betono plokštes, natūralų ir dirbtinį akmenį, akmens masės gaminius, klinkerį, glazūruotas keramines plyteles, keramiką, o taip pat ir gipso kartoną bei profiliuotas plokštes.
Aprašymas:
Diskai yra labai ploni, todėl pjūvio metu išsimeta mažai medžiagos. Pasižymi pjovimo greičiu ir ypač švariu pjūviu.
Idealus diskas pjaustymo stalams.
Šie pjovimo diskai gana universalūs ir tinka pjauti daugumą statybinų medžiagų, tačiau geriausiai atskleidžia savo savybes pjaunant gelžbetonį, porėtą betoną, betono plokštes, natūralų ir dirbtinį akmenį, akmens masės gaminius, klinkerį, glazūruotas keramines plyteles, keramiką, o taip pat ir gipso kartoną bei profilius.
Diskai pagaminti unikaliu deimantų kristalų granuliavimo ir Sintering sulydymo būdu, kas leidžia juos universaliai naudoti tiek sausam, tiek šlapiam pjovimui.

D115mm
iki
D350mm

Papildoma informacija

Medžiagos

Betonas, Čerpės, Granitas, Keramika, Kietas betonas, Klinkeris, Kvarcas, Marmuras, Natūralus akmuo

Jums taip pat gali patikti…

  • FLIESE TURBO

    Keraminiams ir akmens masės gaminiams, taip pat ir glazūruotiems Puikiai tinka pjauti kampu, švarus pjūvis Tinkamiausi pjauti keramines plyteles, glazūruotas plyteles, įvairius akmens masės dirbinius ir plonas natūralaus akmens plokštes, kietą keramiką, klinkerį ir tvirtą ugniai atsparią medžiagą.
    Daugiau